Публикувано от в в Ястия с месо
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2093
  • Печат

Пилешки джоб

 

b2ap3_thumbnail_chicken_-mushrooms_2.png

 

Продукти за 4 порции

2 броя пилешки гърди без кост
500 г гъби по избор
мащерка
сол и черен пипер на вкус
1 с.л. олио
50 г масло
3- 4 с.л. натурално крем сирене

Приготвяне

* Нарежете гъбите на едри парчета и ги запържете в маслото. Подправете с мащерка, сол и черен пипер.

* Направете 4 порции от пилешките гърди.  С остър нож срежете парчетата по средата без да прерязвате месото до долу.

 

b2ap3_thumbnail_chicken_-mushroom_5.jpg

 

 * С върха на ножа разширете разреза от двете страни.

 

b2ap3_thumbnail_chicken_-mushroom_6.jpg

 

 * Напълнете полученият джоб с гъби.

 

b2ap3_thumbnail_chicken_-mushrooms.png

 

 * Затворете с клечки за зъби. Изпържете месото до златисто в олиото и го прехвърлете в тавичка.

 

b2ap3_thumbnail_chicken_-mushrooms_1.png

 

 * Загрейте фурната на 200* и изпечете пилешките джобове за 20 минути.

* Затоплете останалите гъби и ги разбъркайте с крем сиренето.

* Сервирайте месото горещо с гарнитура от гъби с крем сирене. Да ви е сладко!

* Тази техниката за оформяне на джоб ви дава възможност да сложите в ястието много повече пълнеж от обикновено. Плънката може да е най-различна, импровизирайте.

 

b2ap3_thumbnail_chicken_-mushrooms_3.png

последно модифициран в
Отбелязана с: ястия с месо

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Неделя, 28 Май 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus