Публикувано от в в Ястия с месо
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2510
  • Печат

Агнешки ребърца със зелен лук

 

b2ap3_thumbnail_lamb_-onion_1d.jpg

 

Днешната рецепта за агнешки ребърца впечатлява с класическо българско трио от зелении – зелен лук, магданоз и джоджен.

Зеленият лук е богат на желязо, калий, витамин С и антиоксиданта кверцетин, а магданозът има свойството да регулира нормалната фунция на щитовидната жлеза и съдържа повече витамин C от портокалите. Джодженът пък има успокояващо действие върху организма.

Непременно опитайте тези агнешки ребърца, приготвени с продукти от farmhopping.

Можете да прочетете пълната рецепта тук.

последно модифициран в

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Неделя, 24 Септември 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus